Annan sulle sydämeni
Helmi ainoani, rakkaani
Kohti vehreää niittyä johdatan
Itsestäni kaiken sulle annan
Olet se joka mua elämässä opastaa
Yli vaikeiden hetkien kantaa
Vain tämä elämä
Meillä on kannettavana
Kuljemme kerran kohti valoa
Ei jälkemme täältä katoa
Olen ajasta ikuisuuteen rinnallasi
Ei säry kerran täytetty lasi
Pinnalla sen kupla poreilee
Sisällä sen onnemme oleilee
Kun pimeessä joskus yksin kuljen
Sinut sydämmeeni suljen
Tiedän et sä ootat mua
Kulkee yöni kohti aamua
Olet mulle onneni laina
Rakkaudesta kirjoitettu raina
Vain tämä elämä
Meillä on kannettavana
Kuljemme kerran kohti valoa
Ei jälkemme täältä katoa
Olen ajasta ikuisuuteen rinnallasi
Ei säry kerran täytetty lasi
Pinnalla sen kupla poreilee
Sisällä sen onnemme oleilee
Vain tämä elämä
Onnesta hehkuva
Vaikka joskus harhailin
Viimein löysin sun sylin
Vain tämä elämä
Meillä on kannettavana
Kuljemme kerran kohti valoa
Ei jälkemme täältä katoa
Olen ajasta ikuisuuteen rinnallasi
Ei säry kerran täytetty lasi
Pinnalla sen kupla poreilee
Sisällä sen onnemme oleilee
Silloin kun onnenantaja palaa
Palvotaan suurta rakkauden Jumalaa
Joka meidänkin tarinamme maalaa
Annetaan onnen meitä kantaa
Ei koskaan rikota toisen sydäntä
Ei koskaan anneta rakkauden kadota
Ollaan tyytyväisiä tähän elämään
Kuljetaan yhdessä vaikka myrskyn silmään.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi