Mun sydämeen jälleen kerran pisti
Voimat kaiket kehostani puristi
Kai mulla on rakkauden risti
Pauloissa sen ikuisesti.
Unohtaa en voi sydämeni kipua
Vaikken haluu synkkyyteen vaipua
Ken minut vielä kerran kenties saa
Voin hälle koko sydämeni antaa
Kerran vielä uskoisin rakkauden ääneen
Painuisin rinnalles ainoain sun viereen
Oltaisin kaksi kulkijaa tiellä rakkauden
Kannettais toisiamme tän pienen hetken
Elämän hetken, joka lyhyempi kuin aavistammekaan
On meidät luotu kaksistaan kulkemaan
Vain yksi ihminen saa kipuni katoamaan
jä jälleen ikuiseen rakkauteen uskomaan.
Elämä kuin tunnit yön nukkuen
Katoavat vuosiin lentäen
Vaan jos saa rakastaa
Voi lopulta rauhassa nukahtaa.....
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi