Nääthän kuinka tunnen
Olet rikkonut mun sydämen
Ootin viestiä sulta
Ootin enemmän rakkauden aamulta
En uskalla rakkautta tunnustaa
Sydämeni sisintä paljastaa
Pelkään et rakkauteni on yksipuolista
En jaksa kantaa taakkaa rakkauden huolista
Hän minut saa joka vaan haluaa
Kuljen yksin, jos ei mua kukaan korjaa
En jaksa enää itkeä vuoksi rakkauden
Siks tunteeni sydämeeni suljen
Olen mies joka helposti ihastuu
Vaan niin monesti toisen tunteet lakastuu
Sydämeni karrelle monesti palanut on
Kun olen kohdannut palvotun vartalon
Annoin kerran kaikkeni. Tunteeni kerroin
Vaan vuosi sydämeni verta kahden verroin.
Hän minut saa joka vaan haluaa
Kuljen yksin, jos ei mua kukaan korjaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tunteen paloa tuskan voimalla
hyvää synttäriä, ja vielä parempaa vuotta synttäristä seuraavaan :)
lohdutonta
loistavaa kerrontaa
Hienoa kerrontaa. Lohdutonta ja samalla pientä pilkahdusta toivosta. Korjaajaa odottaen eteenpäin!
Koskettava runo.
Sivut