Olenko ehyt, sisältäin ehyt
Vain näin löysin palon
Ny korppikotkat kiertää
Ovat ylläin rakkauteni ruumiin
Olenko puhdas, puhtain
Nyt voin vain tarttua elämään
Kulje en enää paikkaan pimeään
Luotan vain itseensä tietäjään
Elämän majataloon
Tänä yönä kuljen vaan
Viimein paikalla Elli haloon
Haluun vain tässä laulaa
Olen henki elämän
Lämpö hetken kylmän
Oon sulle hetki, joka kaiken antaa
Me yhdessä elämä bailataan
Oon sulle hetki
Huomisen kirkas valo
Toivon etäinen ranta taivaan
Oon sulle hetki
Olenko rakkaus, eestäis noussut
Olenko elämä, yön kirkkaus
Olenko tässä, vuoksesi syntynyt
Olenko siivet, jotka kantavat
Olenko aallot, jotka keinuttaa
Olenhan vain sua varten
Huuleni vasten huultas
Olenhan tässä kanssais, sydämeni valssais
On tää hetki onnen täyteinen
Oon sulle hetki, joka kaiken antaa
Ja tämän elämän vuon kantaa
Oon sulle se hetki
Korjaan kun kaikki rikki
Oon sun ihon viimeinen tikki
Oon sulle se hetki
Korjaan kun kaikki rikki
Niin tiedän, ei oikea rakkaus kuole koskaan
Oon sulle se hetki
se hetki
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut