Ootan sitä kesäpäivää kuumaa
jolloin elo minut taas huumaa
Onhan yksin tää elämä julmaa
Näin olkihattu tässä tuumaa
Etsin raiteita joita pitkin
voin onneani kuljettaa
Otan sinut, jos lupaat kiinni pitää
Matkallamme tuonne suuntaan auringon nousun
Jossa voimme aistia toistemme tuoksun
Vihelletään taas kesän sävelin
Löysi tuo puukin lintunsa
Jatkukoon matkamme kevein askelin
Olet minun kallioni graniitista
Pintasi niin kovaa ja kaunista
Vain oikeat voivat rinnan elää
Silloin ei kumpikaan loistaa pelkää
Mitat rakkauden kerran täyttyvät
Silloin kaiken kipusi taakse jättävät
Olethan mulle taivas sininen
Olet lähinnä itseni kaltainen
Kaunis on tuo sinun aurasi
Tää poika peikon lainen sut varasi
Olet minun kallioni graniitista
Pintasi niin kovaa ja kaunista
Vain oikeat voivat rinnan elää
Silloin ei kumpikaan loistaa pelkää
Mitat rakkauden kerran täyttyvät
Silloin kaiken kipusi taakse jättävät
Olet minun kallioni graniitista
Pintasi niin kovaa ja kaunista
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut