Olemme vain pisara elämän valtameressä
Vaan jokaisessa meissä on suuri voima
Älä anna sumun sua eksyttää
Ei saa kukaan elämäsi paloa sammuttaa
Hento tuuli kerran sut pois puhaltaa
Ei oo sul hetkeen kuoleman valtaa
Vaan pelaa elämäsi peli loppuun
Älä juokse kohtaloasi karkuun
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut