Tädille

Runoilija neitisarmassofobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monta kerrosta pitsiä ja kyyneleitä.
 

Niin monta katkeraa runoa,
niin monta vihaista sanaa tämän typerän ja keskenkasvuisen pääni sisällä.
Minä en kumminkaan kirjoita niistä sinulle yhtäkään.

Anna anteeksi. Minä sytytin liekin.
Saat anteeksi. Sinä valelit haavat bensalla ja annoit roihuta.

Eikä tuhkaa voi enää korjata;
hyvästi ja muista:

Sinä olit minun sankarini lapsena,
sinä olit minun roolimallini aikuisena

ja nyt sinä olet vain kiusallinen tilanne sukujuhlissa.

Oliko tämä todella sen arvoista?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot