Käsiä!

Runoilija neitisarmassofobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monta kerrosta pitsiä ja kyyneleitä.
 
Käsi peitti silmäni,
käsi peitti suuni.

Kädet tarrasivat minun kylkiluihini
ja repivät ne auki.

Käsi piti kiinni sydämestäni,
käsi tökki sydäntäni neuloilla.

Kädet kietoutuivat ympärilleni,
ja pitivät kiinni.

Minä heräsin pimeässä.

Täällä on liikaa käsiä!

Ja minun käteni,
vain paijasivat päätäni.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Painajaismaista kuvaelmaa, mielenkiintoinen!

 

Käyttäjän kaikki runot