Läskiruno

Runoilija neitisarmassofobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monta kerrosta pitsiä ja kyyneleitä.
 
Huomenna,
Seuraavana päivänä
Vuoden alussa
Kuukauden lopussa

Kyllä tämä tästä
kun otan itseäni niskasta kiinni.
Eihän tässä ole edes paljoa.

Eihän se yksi pulla haittaa,
kyllä minä nyt tänään voin ottaa
Enhän minä pieni ole koskaan ollutkaan.

Ja huokaus,
kun antaisin mitä vain ollakseni laiha.
paitsi kaikki nämä syyt olla jotain muuta
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokainen sana niin faktaa, tähän kyllä samaistuu! Kiusaus on aina kiusaus, ei siitä pääse mihinkään. Hienosti olet pukenut itsehillinnän vaikeuden runoosi.

kaikilla on samat kiusaukset, jotkut vain osaavat sanoa ei itselleen, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot