Ei enää.

Runoilija neitisarmassofobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monta kerrosta pitsiä ja kyyneleitä.
 
Ei. 
Minä en leiki tätä leikkiä enää.
Mörkö oven toisella puolella,
demoni, kellon tikitys korvissa.

Minä kirjoitan sinut pois,
niin kauan ettei sinulle jää
riviäkään hengittää.
Minä revin sinut irti.

Sinä voit tarrata kiinni;
minun sydämeeni, aivoihini,
jokaiseen läheiseeni,
kaikkiin pimeisiin muistoihini.
Mutta minä revin sinut irti.
Luuletko tosiaan,
kaiken tämän jälkeen
minä pelkään muutamaa arpea?

Et voi sanoa enää mitään.
Et voi luvata enää mitään.
Miten helvetissä edes uskoisin sinua.

SINÄ ET OLE TODELLINEN
EIKÄ SINUA OLE OLEMASSA.

Minä tapan sinut,
niin kuin sinä halusit tappaa minut.
Raahaan sinut pellolle ja sytytään tuleen,
niiden kaikkien surullisten runojesi kanssa.
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot