Toinen viikko

Runoilija neitisarmassofobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monta kerrosta pitsiä ja kyyneleitä.
 
En ole käynyt suihkussa kahteen päivään,
minun hiukseni ovat takussa.
En löydä enää ponnareita.

Olen syönyt vain pussin sipsejä tänään,
painan viisi kiloa enemmän kuin ennen.
Minulla on sama paita ja farkut,
kuin eilenkin.

He soittelevat jo minun perääni,
varmistavat, että olen kunnossa.

"Anteeksi, olin suihkussa."
"Anteeksi, olin nukkumassa."
"Anteeksi, on ollut paljon kaikkea."

Anteeksi.
En ollut tänään olemassa.
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot