Pikkuinen lintu resuisessa höyhenissään,
unohti kerran miten onnellinen ollaan.
(Ja on päiviä, jolloin minä haluan paeta.)
Ja minä istun pieni lintunen käsilläni,
yrittäen liimata siipiä takaisin,
vain jotta voit nokkia ne taas irti.
(Ole kiltti, ota lääkkeesi ja mene nukkumaan
Puhutaan aamulla.
Usko minua.
Aamulla on kaikki paremmin.
Ole kiltti, mennään nukkumaan.)
Eikä mikään ole koskaan hyvin,
et uskonut sinäkään, että lapset voivat valehdella
kun ne valitsivat noitia poltettavaksi roviolla.
Etkä sinä siitä kehästäsi pakoon pääse.
Sinä syötit surusi ja heikkoutesi Tyhjiölle.
(Älä jätä hoitoasi kesken nyt.
Kaikki me tahdomme vain sinun parastasi.
Älä huuda minulle, minä yritän vain -
Ole kiltti ja kuuntele minua!)
Ja alla poltettujen puiden:
Meidän surullinen rituaalimme jatkuu
minä kömpelöine sorminesi,
paikkaan pienen linnun haavoja.
Ja se lintu huutaa ja räpistelee,
mutta ei koskaan pois karkaa.
(Herranjumala! Mitä sinä teit käsillesi?!
Ei, rauhoitu, kaikki on hyvin...
Soitetaan lääkäriin.
Ei kun kyllä soitetaan.
...
Minä yritän vain auttaa.)
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ahistava runo, niin ahistava että meinasin jättää kesken. Mutta kun joku aiheuttaa niin suuren tunnereaktion, ei sellaista voi missata. Olet hurjan taitava
Koskettavaa arjen taistelua lapsiperheessä.. Niin.. nuo sulkeet.. Tää toimis miun mielestä jopa paremmin ilman niitä *miettii suljeneurootikko*
Huikea. Olen suu auki.