Harmaat

Runoilija neitisarmassofobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monta kerrosta pitsiä ja kyyneleitä.
 

Harmaat korkeissa tuolissaan:

"Pojat on poikia. Tytöt on tyttöjä."

"Älä sinä pentu tuollaisista huolehdi,
kyllä se menee ohi kun opit jotain oikeasta elämästä,
kyllä nuo sinun murheesi tuntuvat myöhemmin typeriltä."

Ja minä en kasvamisenkaan jälkeen,
osannut kuin kärsiä.

"On se kumma kun ei edes,
vastaantullessa voi hymyillä."

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot