Hyvää Joulua
kaikille runoilijoille
että
Hyvää Uutta Vuotta !
ps. runot osa elämämme
kaarta.
kaikille runoilijoille
että
Hyvää Uutta Vuotta !
ps. runot osa elämämme
kaarta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit