Aistiharha

Runoilija Houkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Palautetta runoista otan iloiten vastaan. Kritiikki tarpeen, jotta voisin kehittyä kirjoittajana.

 

Totuutta etsii,
tuskin löytää.
Toisaalta kaipaa,
sitten taas ei.

Mieli on väite,
totuus valkoinen valhe.
Aistit hämärtyvät,
ja vire ohjaa.

Näen sen, luulen vain.
Kuulenkin, kuvittelin.

Hän tietämättään puijaa,
nokkelaa.
Viaton itsensä loukkaa,
surkeaa.

Selite: 
matikantunnilla väännettyä taas. Aina ei pelaa pää, joten on vähän sekava, eikä ajatuskaan tule täysin esille.
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau :o
Tämä oli jotenkin aika vaikea, mutta tosi hyvä. Lisää!!

 

Käyttäjän kaikki runot