Nimetön

Runoilija Houkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Palautetta runoista otan iloiten vastaan. Kritiikki tarpeen, jotta voisin kehittyä kirjoittajana.

 

Tämä on selli.
Kidutuskammioon kyynelkaasua.
Tämä on avaruus.
Loputon tyhjiö ilman ulottuvuutta.
Tämä on paine.
Kallon kasaan rutistava ote.

Tämä on ahdistus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ooh.
Vahvoja sanoja.

 

Käyttäjän kaikki runot