Ruusuilla tanssija

Runoilija Houkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Palautetta runoista otan iloiten vastaan. Kritiikki tarpeen, jotta voisin kehittyä kirjoittajana.

 

Tasapainoinen tyttö tanssi nuoralla,
kunnes tiputtautui ruusujen sekaan.

Terälehdillä on kuitenkin aina kääntöpuolensa,
kukat eivät kannattele.

Piikit uppoavat veisten tavoin lihaani,
ja ne pistävät pahemmin kuin koskaan.

Selite: 
matikantunnin angstailuja.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot