Päähäni pinttynyt koodi,
vasta-aineiden hyökkäys.
Syytän siitäkin sinua,
se iskee kuin tauti.
Mistä saisin lääkkeen,
jolla sinut menneestäni pyyhin.
Miten voisin elää,
kun virnuilet mielessäni.
Ja virheistäkö piti oppia?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kiitos :) oot itsekin aika hyvä
Ihihii. Toivottavasti toi virnuileva tyyppi en oo mä! :'D No ei. Tää on hyvä.