Kouristus

Runoilija Houkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Palautetta runoista otan iloiten vastaan. Kritiikki tarpeen, jotta voisin kehittyä kirjoittajana.

 

Se hymyilee päältä
mutta sisuksissaan irvistää
Kivi vatsan pohjalla
silmukka nielussa tiukalla
Mukana minusta palanen
sillä sait hänet, ole onnellinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot