Nimetön

Runoilija Houkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Palautetta runoista otan iloiten vastaan. Kritiikki tarpeen, jotta voisin kehittyä kirjoittajana.

 

Elämäni lipuu vanavedessäsi,
tiesithän sen?
Puhaltamalla tuulta myrskyn purjeisiin
ajat lauttani haaksirikkoon.
Mutta jos isken ankkurini veneeseesi,
uskaltaisitko katkaista köyteni?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot