Vaikeampiakin päiviä on ollut
niitä ajattomia, jolloin pakenen
itken nurkissa
enkä kerro kenellekään
Nyt puserran nyrkissäni
kaikkia niitä päiviä
ja toivon unohtavani
Unohtaminen ei ole vaikeaa,
mutta kipu --
kivun kasvot minä muistan
Vaikeampiakin päiviä on ollut,
mutta tänään ihmisten katseet
heijastivat pelkkää tyhjää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vaikeita päiviä on jokaisella ja jokainen varmasti haluaisi puristaa ne nyrkkiin ja heittää seinään rikki hajalle. Aika parantaa ja kivun kasvot muuttuvat usva kuviksi menneisyyteen. Aurinko joku päivä herättää hymyillen kutittaen lempeästi.
Synkkän kipiä on.