Kuinka monesti putoan
kestän vapaalentoa tuskan tiellä
näen auringonpimennyksestä ikuisuuteen
ennen kuin joku ottaa syliin
tämän oman elämäni päähenkilön
jolta puuttuu kissan lisäksi myös reppu
piikkilangasta kudottu kaulaliina
eikä hengittäminen ole koskaan sattunut yhtä paljon
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Lohduton tunnelma hienoksi runoksi sovitettuna.