Joulumieli

Runoilija Iha-a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän tarkoituksen löytäminen vie aikaa kokonaisen elämän, mutta sydän; se osaa tuntea ja rakastaa jo ennen kuin valonsäteet koskettavat ensimmäisen kerran utuisia silmiä.
 

Syksyn pisaroiden kiteytyessä,
piirtyessään kukiksi ikkunaani
ja valon pujotellessa huurteisessa sokkelossa

kipinä rinnassani kasvaa

Auringon häikäistessä aamusella,
hiljaisuuden hyräillessä tuulikaapissa
ja hautausmaan muuttuessa taivaaksi

tunnen jouluni alkavan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

piristävä ja lämminhenkinen Jouluinen runo ja sopivan ytimekäs.

Kaunis, pirteä runo

no tämä jos mikä on upea runo!
vautsi, miten oot kuvaillut just sitä kutkuttavaa joulumieltä ja odotusta ja varsinkin tätä kaunista kimaltelevaa maailmaa... :) paras jouluruno!

 

Käyttäjän kaikki runot