Sisälläni vain tukehduttavaa pumpulia

Runoilija Iha-a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän tarkoituksen löytäminen vie aikaa kokonaisen elämän, mutta sydän; se osaa tuntea ja rakastaa jo ennen kuin valonsäteet koskettavat ensimmäisen kerran utuisia silmiä.
 

Kuinka selkäsi kauniisti kaartuukin seisoessasi
ja poskipääsi hymyilevät kuin leivoset tuulessa
-- sinua katsellessani olen enkeli

En minä unissani sinua odottaisi
kuin kevään ensimmäistä päivää,
jos elämässäni olisi yksin kauniimpaa

Pelottaisiko suuri rakkaus pienen sydämen
ottaisiko vallan välinpitämättömyys
ja muuttaisi siniset silmät läpinäkyviksi

vastauksesi on epäröinnin lisäksi vain suolaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot