Unet rakastelevat unelmien kanssa,
siirtävät näkymätöntä energiaa sydämeeni,
ovat minussa kuin kevät ja yön ensimmäiset tähdet
toistellessa nimeäsi minä tiedän;
tuhlaan nuoruuden mielummin
kuin jätän sen kokonaan elämättä
ruudulla 112 eikä mikään silti muutu
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi