Päätökses on nyt kiveen kirjailtu
Kurjaa niin kuin loskakeli
ettei eletty ainaista joulua
Suljen simät niin näen sut
jopa erotan hymysi
toivon että nipistäessä itseäni heräisin tästä
tää kaikki oliski vaa älytöntä unta
mutta mua vaan sattuu
Toivottavasti sun on nyt hyvä olla
Enkelinä
Selite:
somewhere, sometime we will meet again ♥
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi