muistathan sylkäistä kasvoilleni
-niin minäkin sinua
ethän ihmettele miksi aina
sateella silmissäni kimmeltää
jos mustelmat kertovat rakkauden määrästä
voisitko vielä vähän lyödä?
oksensin kerran kyyneleitä
nyt itken verta
koska kukaan ei maininnut
että se olikin vauva
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi