better

Runoilija sireeni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioita, joita en sano ääneen. kiitän arvoisteluista.
 

Sydämeni takoo hurjana
ajatellessani sinua

Pelkkä ajatus eilisyöstä
tunnen lämpösi kaikkialla
helpoin hengittää silmät kiinni

Kätesi hiuksissani
teet minut hulluksi
tuolla katseella silmissäni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot