Nimetön

Runoilija sireeni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioita, joita en sano ääneen. kiitän arvoisteluista.
 

Satoi lunta
Kylmä
Hengitys nousi huuruna ilmaan

Ripsissäsi kyyneleitä
"Muutama hassu tunti sitten"
Pudottauduit polvillesi
teit lumipallon
lapasesi kastuivat
annoit lumipallon tippua käsistäsi
"Minulla oli vielä veli"

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot