katson
mustaan.
ohimolla
kylmää
ja se värisyttää.
huuto
suustaniko?
sireenit
korvissa.
lämmin
jalkapohjien alla.
laukaus.
äänesi,
se paras
kaikista.
Don't leave me
"Huomenta, näitkö kauniita unia?"
Selite:
Give my gun away when it's loaded
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi