Anna minun tulla sisään

Runoilija Mister Hank

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2006
Viimeksi paikalla: 14.4.2024 23:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.11.1949

 

Sinä olet
purkki ilman kantta,
minä olen
kansi ilman purkkia. 

Anna minun
vihdoinkin tulla sisään,
ettei tarvitse
nurkan takaa kurkkia.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kokettavaa kerrontaaa. Kovasti pidän
Tämä voisi olla erittäin hyvä iskuyritys tänä keväänä ;)
Mainio :)
 

Käyttäjän kaikki runot