Kuinka kauniit ovat
harmaantuvat hiuksesi,
kun ne hartioille laskeutuvat.
Kuinka lämpimät
kaiken nähneet silmäsi,
kun ne anteeksiantavina katsovat.
Kuinka huumaava
neljästi synnyttänyt sylisi,
kun se minulle kutsuen avautuu.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit