Pala pienen pieni,
repäisty irti taivaasta.
Pala suuren suuri,
repäisty irti kuoleman maasta.
Pala hyvin hentoinen,
revitty irti pilvien sydämestä.
Pala pilkallisen painava,
revitty jostain suuremmasta.
Pala jokainen,
kiinnitetty elämän palakirjaan.
Selite:
(c)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvin upea :o
Sydämestä irtosi jotain lukiessa tälläistä.
Pidän tästä !
tuli oikein itku kun luin. kaunista..<3
Hyvin kaunis. ^^
Onnea Syntymäpäivänäsi!! *~