Kuiskasin toiveen,
ja rantaan jäin,
tuo voiko tuleva
ollakkaan
Kuiskasin toisen,
sen näin jo nyt,
ei loputtomiin ootta
voi laivaa saapuvaa
Kuiskasin kolmannen,
ja kuin varkain
jäin tuuleen
seisomaan
Kutsuin huudot,
kaiut kaukaiset
ne pauhaa
yhtenään
Kutsuin meren,
sen sielun suolaisen,
se huokaa
murheitaan
Jää ilmaan kysymys,
voiko laiva saapuakaan,
laiva toiveiden
ja haaveiden
Huuto kuului mereltä päin...
...Laiva lipui satamaan
Selite:
(c)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
jostain syystä tää on aivan upea ja kaunis. eipä oikee muuta osaa sanoa tästä