alituinen taakka
aina kuolemaan saakka
kuoleman luoto
sen raiskattu muoto
kuoleman juoksu
haavojen tuoksu
veriset huulet
niiltä huudon sä kuulet
huutojen vaasi
täysi on uusi
aikojen saatto
viimeinen aatto
...sota palasi elämääni...
Selite:
(c)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sotaveteraaninen ja sodan kauhut kokeneiden painava todellisuus...
Hieno runo.
Sotaveteraaninen ja sodan kauhut kokeneiden painava todellisuus...
Hieno runo.