Elämäni
yöhön huusi
kalliolta
kuin odottaen
että joku tulisi
Huusi uudestaan
jos joku
sattuisi
kaipaamaan
hiljaisuutta
Huusi lisää
vastauksetta
jäi
yksin yöhön
makaamaan
Kalliolla
kiveen
kirjoitettu sanat
hiljaisuus saapui yöhön
Selite:
(c)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista yksinäisyyttä
Kaunista yksinäisyyttä