Huutoja, varjoja
vaikeita aikoja
sellejä, tunteja
vuosia rankkoja
Aseita, suojia
tunteita monia
kilpiä, huotria
uhreja turhia
Istun jälleen sellissäni
Mietin yksin päiviäni
Nro. 181 selässäni
Vanki oman elämäni...
Selite:
(c)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi