Kuolemattomuus,
Sitä en voi löytää...
Yhä yössä tyhjään huudan,
Syytä en tiedä itsekkään.
Tunne epätoivon tän,
Yhä vetää luokseen...
Jättää jäljet pimeän,
Yksinäiseen sydämeen.
Silmäin ylivuotaneet,
Kyynelillä kastaneet...
Merkin hiljaisuuden hetkiin,
Joihin vuodet ei kajonneet.
Luisu jatkuu pimeään,
Ilman voimaa jatkan...
Tahto päästä vapauteen,
Kadotettu on huomiseen.
Jälkeen tämän pitkän tien,
Matka johtaa vuoteeseen...
Jossa vuodet kuluneet,
Vierii takaisin eiliseen...
Selite:
(c)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Surullisen herkkä ja koskettava runo.
Hyvin kirjoitettu.