Kunnes jalkasi pettää

Runoilija Lupiini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

JOS VIHAA LIIKAA, VIHA KÄÄNTYY PAKKOMIELTEEKSI JA PAKKOMIELLE TAAS PITÄMISEKSI. ÄLÄ VIHAA LIIKAA,ETTET VAIN ALKAISI RAKASTAMAAN.
 

Hei, meillä on tämä on yö,
Lisää juo ja baarissa syö,
Katso, kuinka ne katselee,
Ottaa kädestä kii ja halailee.
Vaikutusvaltaa, julkisuutta muttei rahaa.
Onko sunnuntaina maailma täynnä pahaa.
Iske kiinni ja unohda,
Että sulla on todellisuus ovella.

Juo, kunnes jalkasi pettää.
Istu, ja yritä kestää.
Sotke suhtees ja yritä estää,
Likapyykki huomenna pestään.

Tulee pakkomielle huumeisiin,
Jää kiinni niihin tunteisiin.
Revi mut jaloilleni,
Kun katson rajojani.
Rakkautta, riistoa ja tekopyhyyttä,
Rahaa ja yksinäisyyttä.
Sulje silmäs ja huuda,
Että nyt on aika.

Juo, kunnes jalkasi pettää.
Istu, ja yritä kestää.
Sotke suhtees ja yritä estää,
Likapyykki huomenna pestään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo, niin tuollaista se joillain on.

Hyvä runo, niin tuollaista se joillain on.

 

Käyttäjän kaikki runot