valheita peilissä

Runoilija Lupiini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

JOS VIHAA LIIKAA, VIHA KÄÄNTYY PAKKOMIELTEEKSI JA PAKKOMIELLE TAAS PITÄMISEKSI. ÄLÄ VIHAA LIIKAA,ETTET VAIN ALKAISI RAKASTAMAAN.
 

Onko taivas rajana, jos palvoo antikristusta.
Onko Hitler jumala, jos pitää maailmanlopusta.
Onko rakkaus aitoa, jos elää ilman rajoja.

Ja sattuuko, kun ruumis poltetaan

tuomion tulessa.

Näkeekö omia kasvoja, kun katsoo peilistä.
vai vain pelkkää valhetta.
maailman tuhoa.

main fuhreh ist wondebar, ich liebe sturm.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot