Luottamuksen jälkeen

Runoilija Lupiini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

JOS VIHAA LIIKAA, VIHA KÄÄNTYY PAKKOMIELTEEKSI JA PAKKOMIELLE TAAS PITÄMISEKSI. ÄLÄ VIHAA LIIKAA,ETTET VAIN ALKAISI RAKASTAMAAN.
 

Sä et suostu edes kuuntelemaan,
miten luotin sinuun aikanaan.
Nyt sä juokset pois muiden perässä,
sorrat mua ilman sanoja pienessä erässä,
suutelit ja heitit pois,
ilman muita meillä ehkä toisemme ois.

Etkö sä pysty minulle puhumaan ilman piikittelyä,
muiden seurassa olen sinulle tyhjää ilmaa.
Minä luotin ja kerroin mitä pelkäsin,
sinun vetovoimaasi itseni hävitin.
Ja jos nyt alan suuttumaan,
ja rukoilisin asioita muuttumaan,
tiedän että puhuisit itsesi selville,
puhuisit itsesi vapaaksi puhtaille vesille,

kääntäisit kaiken minua vastaan,
ihmiset yksi kerrallaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot