Matka

Runoilija Lupiini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

JOS VIHAA LIIKAA, VIHA KÄÄNTYY PAKKOMIELTEEKSI JA PAKKOMIELLE TAAS PITÄMISEKSI. ÄLÄ VIHAA LIIKAA,ETTET VAIN ALKAISI RAKASTAMAAN.
 

Et näe miten tuska raastaa ja teen kuolemaa,
mulla oli kerran kaikki mitä halusin,
ne kaverit ja bileet mitä ihailin.
En tahdo päästää irti ja vajota,
haalistua ja unohtua.

Tämä oli tässä ja mulla ei oo muuta,
elän niinkuin ennenkin ja auon mun suuta.
En usko katuvani huomenna omia tekoja,
rappukäytävässä huutelen ja rakastan matkoja.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot