Juna Helsinkiin.

Runoilija Lupiini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

JOS VIHAA LIIKAA, VIHA KÄÄNTYY PAKKOMIELTEEKSI JA PAKKOMIELLE TAAS PITÄMISEKSI. ÄLÄ VIHAA LIIKAA,ETTET VAIN ALKAISI RAKASTAMAAN.
 

Tuuli vaihtaa suunta enkä voi hengittää,
väsymykseen vaihtuu kesä ja jo hämärtää.

Juodaan suurista kupeista mustaa kahvia,
vakiopaikalla kahvilan terassilla.
Se on auki viimeistä kertaa,
mä en arvostele enkä vertaa,
mutta susta en päästäisi irti helpolla,
kanssasi itkisin rautatieasemalla.

Onko sinun pakko mennä ja unohtaa,
mihin lähdit, kun kesä tekee kuolemaa.

Voinko nauraa kanssasi ja menettää otteeni,
kun juna lähtee Helsiinkiin ja peitän katseeni.
Sanat hukkuvat tuulen virtaan,
en kuule sun ääntäsi pitkään aikaan.
Mitä ikinä tapahtuukin talven aikana,
mä tiedän kesän olevan jo takana.

Eikä tekstiviesteillä saa ystävyyttä lujenemaan,
tää on niin tunteeton ja kylmä maa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot