kun kävelin tunnelistani ulos
sinä olit jo vastassa
häikäisi niin
että pelkäsin tulleeni sokeaksi
en ymmärtänyt että vasta nyt näin
ensimmäistä kertaa pitkään aikaan
tartuit käteeni
vaikka otteeni oli hatara
tiesit minne minut viedä
mitä tarvitsin
vaikka itse vielä ymmärtänyt en
sinusta olen ikuisesti kiitollinen
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi