kellun huoneistoni pölylaineissa
kukaan ei ole informoinut minua asiasta
mutta minut on jätetty
tänne kuolemaan kuin vanhukset
jätetään kotiensa siivottomiin nurkkiin
hengittääkö se
älä ny töki sitä tollee hyi
kannetaan se ulos
jäteastiaan lepäämään
kuka jaksaisi enää kierrättää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pliis hei!
Ei sitä vielä roskikseen jouvva, vaekka elämänkolohuja onnii suana.
Kyllä se vakka kantesa löytää, ku jaksaa vuan uottoo.