lähdin kotoa aikoja sitten
tai siitä kylmästä talosta mikä se oli
ruma ankanpoikanen
on nyt ruma joutsen
en olisi halunnutkaan jäädä eiliseen
silti kaipaan
niitä haaveita
jotka olivat elossa vielä silloin
en jaksa muistaa niitä
ei ne herätä minussa mitään
toivon että huominen jo toisi
jotain uutta tullessaan
puhaltaisi myötätuuleen
täyttäisi hetkeksi tyhjyyden
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi