On kevät
ja ryömin
eilisissä vaatteissa
poikki olohuoneen
hengitän pölyä
maistan lattiaa
se ei maistu
kierryn kerälle kuin sikiö
hoksaan pian
etten voisi siihen
jäädä nukkumaan
päätänkin riisua itseni
ja naukaista,
parvekkeen oven aukaista
astua alasti lähemmäs kaidetta
arastelematta
vilkutan naapureille
kuin kuningatar
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi