en vielä osaa lukea
kasvojesi jokaista ilmettä
en nähnytkään ole
kurjimpia päiviäsi
uudet verhosi sävyttävät
kaiken punaiseksi
mutta erossa tunnen pelkoa
että katoaa tämä ihmemaa
yksi kerrallaan jaksat
pelkoni puhaltaa pois
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi