Et ota minua vauhdista kiinni
et kerro rakastavasi päivä
päivältä enemmän
etkä suutele huoliani pois
niin kuin ennen
silloin ei istuttu
eri reunoilla sohvaa,
menty ennen puoltayötä
nukkumaan
ja minä olen taas alkanut
kirjoittaa näitä tekstejä
en jaksa enää paeta
en halua etsiä uutta
Haluan sinut takaisin
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi