Hiljaisuus sisälläni huutaa nimeäsi

Runoilija Laura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2009
Viimeksi paikalla: 17.11.2024 9:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kulkenut pitkän matkan
mutta olen vasta tässä.
"Olet vasta tässä",
he sanovat.

Mutta kukaan ei kysy,
kuinka kaukaa
olen tähän hetkeen tullut.

  - Maaria Leinonen





Kiitokset kaikille palautteen antajille!

 
 






Kun tulit elämääni,
en tiennyt silloin
kuinka ravisuttaisit
kaiken, mitä olin tiennyt.

Olin niin epätäydellinen
ja rikki,
mutta sinä jäit.

Olisit voinut lähteä,
ja olisin sen ymmärtänyt,
mutta et ollut niin kuin he,
jotka olivat sen jo tehneet.
Olit erilainen, minulle sopiva.

Et tehnyt minusta ehjää,
mutta rakastit minua 
niin kuin olisin kokonainen,
eikä kukaan sen enempää 
saa pyytää.

Kun sinut kutsuttiin pois 
tästä maailmasta,
sittenkin sinä jäit.

Tähän rikkinäiseen sydämeeni,
lopulta vain sinä jäit.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava ja kaunis. Rakkaus on kaikki. 
Arvistamme tiedämme kuka sydämessämme on käynyt ja kuviksi jäänyt asumaan. Tykkäsin.
Koskettava. 
Syvältä koskettavaa, mutta kauniit muistot jäävät elämään.
 

Käyttäjän kaikki runot